cloud diensten: werkplekondersteuning op kantoor en thuis

De werkplek optimaal inrichten voor snelheid en veiligheid

Cloud computing

Cloud computing is het via een netwerk – vaak het internet – op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en data.

De opslag van en de toegang tot gegevens, software en bestanden op een andere plek dan uw eigen locatie. Indien u gebruik maakt van een cloud, kunt u uw data online opslaan en overal weer gebruiken. Applicaties en software worden niet meer vanaf een eigen PC en besturingssysteem gebruikt en beheerd. Het beheer hiervan maar ook de online opslag vindt in een cloud plaats. Er zijn verschillende soorten clouddiensten beschikbaar.

Voordelen van Online Werken in de Cloud

Werken in de cloud is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot servers, opslagruimte, databases en  applicaties. Met onze cloud diensten verzorgen wij het onderhoud van deze toepassingen, terwijl uw bedrijf profiteert van de mogelijkheden van werken in de cloud.

Online Opslag & Backup in de Cloud

IT2USE4U verzorgt backups en security voor uw data en applicaties. Afhankelijk van de eisen van uw bedrijfsgegevens zijn er verschillende gradaties in backup en beveiligingsbeheer. 

Een eigen server met vaste verbinding die uitstekend beveiligd is, is uiteraard ook mogelijk.

Cloud-Infrastruur ondersteuning tijdens piektijden

Bedrijven hebben soms behoefte aan extra IT ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan webshops die tijdens de feestdagen veel meer bezoekers krijgen. Wij bieden cloud-infrastructuur ondersteuning op oproepbasis . Zo kunt u binnen enkele uren op- en afschalen zonder aan een vast contract te zitten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Bel of mail met Maico Hubers voor meer informatie

Foto Maico Hubers